Tietosuojalausunto

Diabetesfoorumi.fi -sivusto on tarkoitettu ensisijaisesti antamaan sinulle tietoa Kansallisen diabetesfoorumin tapahtumista. Tässä tietosuojalausunnossa kerromme, miten ja miksi keräämme sinua koskevia tietoja tämän sivuston käyttäjänä. Diabetesfoorumi.fi sivuston sisällön omistaa Novo Nordisk Farma Oy. Sivusto sijaitsee Koodiviidakko Oy:n palvelimella ja verkkosivualustalla.

Mitä tietoa keräämme?

Voit vierailla verkkosivuillamme ilman, että sinusta kerätään tunnistettavia henkilötietoja. Pääasiassa keräämme sivustomme käyttäjistä automaattisesti sellaista tietoa, joka kertoo navigoinnista sivuillamme ja siitä, minkälaisen sisällön parissa vietetään eniten aikaa. Näitä tietoja käsittelemme kootusti käyttäjätilastoina.

Miksi keräämme tietoja?

Keräämme tilastotietoa kävijöistämme kehittääksemme sivustojemme sisältöjä palvelemaan paremmin vierailijoidemme tarpeita. Otamme yksityisyytesi suojan vakavasti ja keräämme sekä säilytämme tietoja vain niin kauan, kuin tarvitsemme niitä sivuston kehittämis- tai tilastointitarkoitukseen tai niin kauan kuin lainsäädäntö vaatii.

Miten keräämme ja käsittelemme tietoja?

Voimme kerätä sinusta sivuston kävijänä automaattisesti sellaista tietoa, joka kertoo, miltä sivustolta tulet diabetesfoorumin sivuille, mitä sivuja avaat, millä sivuilla vietät aikaa ja minne siirryt poistuessasi diabetesfoorumin sivuilta. Tämä antaa meille mahdollisuuden parantaa sivustojamme paremman kokemuksen tarjoamiseksi. Voit lukea lisää automaattisesta tiedonkeruusta seuraavassa kappaleessa.

Tietoihin on pääsy vain valtuutetuilla Novo Nordiskin henkilöillä sekä verkkosivujen käyttäjäliikennettä tarvittaessa analysoivalla palveluntarjoajalla (Koodiviidakko).

Kaikki tallennettava tieto sijaitsee Suomessa tai EU:n alueella. 

Automaattinen tietojen kerääminen

Tiedot, joita kerätään automaattisesti:

  • IP-osoite (tietokoneesi osoite internetissä)

Miten varmistamme henkilötiedon tietosuojan?

Verkkosivujen sisällön omistaja Novo Nordisk noudattaa tietosuojalakien vaatimia asianmukaisia organisatorisia ja tietoteknisiä toimia henkilötietojen suojaamiseksi. Jokainen IT-järjestelmä arvioidaan tietoturvan näkökulmasta ja tietoturvakäytäntöjä kehitetään jatkuvasti. Novo Nordiskilla noudatetaan 'yritystä koskevia sitovia sääntöjä' sekä muita tarvittavia toimenpiteitä, joilla varmistetaan tietosuojan korkea taso. Voitte lukea lisää Novo Nordiskin tietosuojasta internetsivuilta: https://www.novonordisk.fi/vastuullinenyritystoiminta/Tietosuoja.html



Koska Koodiviidakon palveluiden toimittaminen vaatii hyvin usein henkilötietojen käsittelyä asiakkaan puolesta ja lukuun, on Koodiviidakko lisännyt yleisten toimitusehtojemme rinnalle tietosuojaliitteen, jossa määritellään velvoitteet henkilötietojen käsittelyyn liittyen. Voit lukea lisää Koodiviidakon verkkosivuilta:
 https://www.viidakko.fi/tietoa-meista/tietosuoja-ja-turva.html

Sivuston käyttäjän oikeudet

Sivuston käyttäjällä on oikeus saada kopio henkilötiedoistaan, sekä tarkastaa ja korjata tietonsa, mikäli hän epäilee niiden olevan virheellisiä tai vanhentuneita. Käyttäjällä on oikeus pyytää Novo Nordiskia poistamaan henkilötiedot, ellei laki edellytä pidempää säilytysaikaa. Mikäli tietojen käsittelyssä on huomautettavaa, käyttäjällä on oikeus valittaa siitä Novo Nordiskille tai valvontaviranomaiselle. Jos henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen, rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamansa suostumus henkilötietojen käyttöön (ks. Yhteystiedot).

Yhteystiedot

Novo Nordiskin paikallinen tietosuojavastaava vastaa mielellään tietosuojaan liittyviin kysymyksiin:
+358 (0) 20 762 5300; tai:

Novo Nordisk Farma Oy / tietosuojavastaava
Bertel Jungin aukio 5
02600 ESPOO

Muutokset ja päivitykset

Novo Nordisk pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojalausekkeeseen tarvittaessa.

TIEDEUUTISET

Diabetesrokote lähestyy, eläinkokeet onnistuivat
20.11.2017 Lue lisää »

Pandemrix-rokote ei lisännyt lasten diabetes-riskiä
27.10.2017 Lue lisää »

Foorumilla

Diabetes on ehkäistävissä
Diabetesfoorumi esittää poikkihallinnollista tarttumattomien sairauksien ohjelmaa, jossa diabeteksen ehkäisy ja hoito ovat keskiössä.

24.02.2015 Lue lisää »

Elintapaohjaus vaikuttaa pitkään
Elintapaohjaus suojaa tehokkaasti tyypin 2 diabetekselta, vaikuttaa pitkään ja säästää terveydenhuollon kuluja, kirjoittaa Jaana Lindström.

07.05.2013 Lue lisää »